Ломбардия, северната италианска област, която пострада най-тежко от епидемията от

...
Ломбардия, северната италианска област, която пострада най-тежко от епидемията от
Коментари Харесай

Губернаторът на Ломбардия: Правим малки крачки напред

Ломбардия, северната италианска област, която пострада най-тежко от епидемията от новия ковид в Европа, демонстрира първи признаци за допустимо закъснение на заразяването, съгласно губернатора на региона Атилио Фонтана, представен от Ройтерс.

Фонтана съобщи по Радио 1 през днешния ден, че вижда прочут мотив за оптимизъм в данните, защото новите случаи наподобява се усилва по-бавно, в сравнение с преди няколко дни. "Все още не съм видял днешната статистика, само че можем да забележим някои дребни стъпки напред. Увеличението не е по този начин внезапно, както бе преди два-три дни. Да се надяваме, че това е начало на превръщане на наклонността ", добави той.

Италиански топ вирусолог: Не подценявайте заплахата!

Фонтана има вяра, че смяна в наклонността на разпространяване ще има пред идващите няколко дни, вследствие на наложените на 8 март строги ограничения, ограничаващи напредването на хората, откакто измененията в държанието на хората дадат резултати.

Италианският министър председател Джузепе Конте обаче сподели пред в. "Кориере каузи сера ", че обстановката с епидемията към момента се утежнява в страната като цяло. "Учените ни споделят, че епидемията не е достигнала своя връх, и че идващите седмици ще бъдат най-рискови ", сподели Конте.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР