Локомотив записа два негативни рекорда след загубата от ЦСКА 1948.

...
Локомотив записа два негативни рекорда след загубата от ЦСКА 1948.
Коментари Харесай

Локомотив с два негативни рекорда

Локомотив записа два отрицателни върха след загубата от ЦСКА 1948. Тимът позволи девет гола за два мача, а за четвърти път от началото на годината състезател на отбора беше изпъден .

Локомотив загуби през вчерашния ден от ЦСКА 1948 с 0:4, като посетител, а преди този момент отборът падна и при гостуването си в Кърджали на Арда с 1:5. След вчерашната загуба треньорът Александър Тунчев подаде оставка, само че най-малко до петък няма да е ясно дали тя ще бъде призната.

През 2020-а година Локомотив за последно позволи сериозна загуба. Тя беше при гостуването на Лудогорец с 1:6, а по-късно отборът загуби и от Берое с 0:2 и инкасира 8 гола за два мача.

" Смърфовете " записаха и още един отрицателен връх от началото на годината за четвърти път състезател на отбора беше изпъден и три от тези гонения са с пряк червен картон.

За седем публични срещи от 2022-а година играчи на Локомотив бяха гонени в срещите с Левски - Мартин Паскалев - пряк червен картон, Берое - Венсан Марсел - втори жълт картон, Арда - Райън Бидунга - пряк червен картон и ЦСКА 1948 - Преслав Боруков - пряк червен картон.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР