Локомотив (София) загуби изненадващо от Хебър с 2:3 в миналия

...
Локомотив (София) загуби изненадващо от Хебър с 2:3 в миналия
Коментари Харесай

Генчев: Не мисля, че има напрежение у футболистите

Локомотив (София) загуби изненадващо от Хебър с 2:3 в предишния кръг, а през днешния ден " железничарите " одобряват Ботев (Bpаца) в столичния квартал " Надежда ". Старши треньорът на отбора Станислав Генчев приказва преди днешното домакинство на " червено-черните ". 

След загубата от Хебър не мисля, че има напрежение във футболистите. Неприятно е, само че това е футболът. Колкото по-бързо забравим този мач, толкоз по-добре. Досега след проваляне постоянно сме успявали да реагираме добре, уповавам се и този път да е по този начин. Още повече, че сме домакини, а и почитателите се завръщат, откакто ни липсваха в мача с Лудогорец (1:0). Няма причина да не играем добре ", продължи той.

" Вкъщи се представяме на високо равнище. Само Черно море ни победи и то още в първия кръг на шампионата. Имаме и две равенства вкъщи с ЦСКА (1:1) и с Локо Пд (0:0), всички останали срещи сме ги взели. Антонио Вутов се завръща, а той е значим футболист за нас в офанзива. С негова помощ, а и с тази на целия тим, се надявам да зарадваме хора, които ни поддържат. Трябва да си вземем трите точки. Успяхме да разучим Ботев (Враца), срещнали сме играчите с техните мощни и слаби страни. По-важно е обаче какво ще създадем ние. Всеки тим си има недостатъци и етапи, в които е мощен, само че аз най-много акцентирам на нашия жанр на игра ", приключи той.

" За нас всеки един мач е тежък. Надяваме се да реализираме добър резултат и да победим. По най-бързия метод ще би трябвало да се върнем на верния път и се стремим към това ", разяснява той пред " Мач Телеграф ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР