Локомотив (София) уреди двама нови играчи. Те ще могат да

...
Локомотив (София) уреди двама нови играчи. Те ще могат да
Коментари Харесай

Две от новите попълнения на Локо на линия за железничарското дерби с Локо

Локомотив (София) уреди двама нови играчи. Те ще могат да бъдат употребявани от старши треньора Стойчо Стоев още в железничарското дерби с Локомотив (Пловдив). Мачът в " Надежда " е в неделя от 21:15 часа.

Ръководството на червено-черните съумя да картотекира последните две попълнения - дясното крило Стийв Траоре и вътрешния халф Диого Тейшейра. Очаква се точно португалецът да стартира измежду 11-те в средата на терена, а Траоре да е алтернатива от пейката.
 Локомотив (София) продава вратаря си в чужбина
Локомотив (София) продава вратаря си в чужбина

Сериозен интерес към Бубакар Гай

Това е единствената смяна в състава, която Стоев има намерение да направи, по отношение на тези победили Ботев (Враца) с 1:0 вкъщи на старта. Траоре е добре прочут у нас пт престоя си в Берое, а Тейшейра е европейски първенец до 19 година с Португалия.

Локо София към момента работи по селекцията, като чака двама чужденци - бразилец и французин. От " Надежда " бяха безапелационни, че към този момента няма оферта за вратаря Бубакар Гай.
 Локомотив (София) се похвали с нов уебсайт
Локомотив (София) се похвали с нов уебсайт

Интерес обаче не липсва. Столичните железничари към този момент са говоти с два разновидността за всеки случай, в случай че въпреки всичко се стигне до продажба на Гай.

Срещу Локомотив Пловдив в неделя вечер червено-черните ще гонят нещо, което не са правили от 15 години. А точно да стартират шампионат с две следващи победи.
 Локомотив (София) с значима информация за
Локомотив (София) с значима информация за " железничарското " дерби с Локо (Пловдив)

" Железничарското " дерби е в неделя, 23 юли от 21:15ч.

За последно това се случи през 2008-а. Тогава Локо (Сф) надделя с 1:0 на старта Миньор в Перник, а във втория кръг отново с 1:0 вкъщи грохнал Пирин. Начело на столичани тогава е сърбинът Драгомир Окука.

" Чака ни здрава борба. Съперникът е извънредно сериозен, а ние сме още в самото начало на създаване на отбора си ", споделиха от лагера на червено-черните.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР