Локомотив (София) промени програмата си за паузата на националните отбори,

...
Локомотив (София) промени програмата си за паузата на националните отбори,
Коментари Харесай

Локомотив промени програмата си

Локомотив (София) промени програмата си за паузата на националните тимове, написа " Тема спорт ".

" Червено-черните " анулираха спаринга против втородивизионния Септември (Симитли), който трябваше да се състои в събота.

Вместо това железничарите ще срещнат елитния ФК ЦСКА 1948 Сф в спаринг. Проверката ще се състои на следващия ден от 10:30 часа на стадион " Локомотив " в " Надежда ". Контролата ще бъде отворена за аудитория и представители на медиите.

Това значи, че контрактуваният мач на ФК ЦСКА 1948 против Пирин (Благоевград) за същия ден и час на стадион " Христо Ботев " няма да се играе. Причината за пропадането му е, че орлетата са налегнати от доста травми.

Това е и повода мениджърът Уорън Фийни да откаже към този момент контрактувания спаринг. В същото време закъсалият Локомотив Пловдив избра да се скрие от медии и почитатели.

Черно-белите ще срещнат дублиращия отбор на ФК ЦСКА 1948. Спарингът също е на следващия ден. Той ще стартира в 18:30 часа на " Лаута ".

" Проверката ще бъде закрита, като на нея няма да бъдат допускани фенове и представители на медиите ", написаха на формалния си уебсайт смърфовете.
 ФК ЦСКА 1948 уреди контрола с Локо (София)
ФК ЦСКА 1948 уреди контрола с Локо (София)

Проверката е в петък
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР