Локомотив (София) представи официално партньорството си с компанията за криптовалути

...
Локомотив (София) представи официално партньорството си с компанията за криптовалути
Коментари Харесай

Локо София представи иновативно партньорство

Локомотив (София) показа публично партньорството си с компанията за криптовалути UssCyber. На конференцията участваха притежателят на столичните "железничари " Иван Василев, изпълнителният шеф на клуба Бойчо Величков и изпълнителният шеф на компанията Мишел Пасифико. Идеята на UssCyber е представянето на даден отбор на и отвън терена да се отрази на цената на криптовалутите, които почитателите могат да купуват и да оказват помощ на обичания си отбор.

"Изградихме една от най-големите блокчейн платформи в света, основана на спорта. Създадохме нова криптовалута, която се базира на бъдещо показване на клубовете. Платформата е хибридна, използваме най-модерната технология в света. Платформата към този момент работи, в понеделник ще представим по какъв начин може да свалите приложението и къде може да купите монетите. Колкото по-скоро си го свалите, толкоз по-добре за вас. Готови сме да действаме.

Компанията е основана в Щатите, само че платформата е световна. Целият свят има достъп до нея. Това е първият артикул в света, основан на представянето на тима. Феновете могат да изкарат пари всякога, когато тимът побеждава. Проектът е доста огромен. Всичко, което е обвързвано с представянето на даден отбор на и отвън терена, ще се отрази на цената на криптовалутата. Всичко, което се случва с клуба, ще дава отражение. Това ще бъде първият артикул, в който почитателите ще могат да вземат присъединяване. Разработваме платформата от 2014 година, патентована е ", съобщи изпълнителният шеф на компанията Мишел Пасифико.

"4 милиарда от популацията на света са почитатели на футбола. Това е най-голямата спортна промишленост. Всички хора могат да вземат участие в нашия план ", добави още той.

Собственикът на Локомотив (София) и член на Изпълкома на БФС Иван Василев също даде мнението си по новото партньорство:

"Мислим за бъдещето на нашия клуб и на всички клубове. Това е една добра опция, с цел да се получат някакви средства и да устояваме нашите тимове. Искам да благодаря на моите другари, че близо 6 месеца работим по този план. За повече детайлности ще чуете в понеделник. Тогава ще чуете всичко, което би трябвало и ще бъде забавно, освен за Локомотив (София), а за всички български клубове.

Това е криптовалута, която всеки може да си закупи. Тези средства отиват непосредствено в сметката на клуба. Това не е единствено в България, а в целия свят. Това е една доста добра опция за развиетието на футбола у нас. 6 месеца изследвам този въпрос и това е доста добра възмажност. Надявам се след мен още доста клубове да се причислят. Те не знаят защо става въпрос още.

Никой не е оказал помощ на Локомотиов. Това е идея, не е бизнес. Стъпка по стъпка градим един Локомотив към този момент 6 години. Нищо не ни е безплатно. Търся спонсори, провокации и сътрудник. Един клуб се развива с доста средства. Колкото повече доходи имаме, толкоз по-стабилен ще бъде той. Не, че в този момент не е постоянен, само че мъчно се гради. Никой не ни е оказал помощ до момента ".

Относно информацията, че гръцка компания може да стане спонсор на тима, Василев изясни:

"Това е една гръцка бет компания, която е една от най-стабилните в Европа. С навлизането на тази компанията се надявам да имаме по-стабилно бъдеще ".

Изпълнителният шеф на столичните "железничари " Бойчо Величков също даде мнението си по отношение на UssCyber:

"Аз съм уверен в това нещо, по тази причина и го вършим. Трябва да се направи една разяснителна акция, с цел да стане ясно защо става въпрос. Ние сме първите, които стартират с този план, доста хора не знаят защо става въпрос. Убеден съм, че това е бъдещето ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР