Локомотив (София) намери заместник на поелия към Русия Димитър Митков

...
Локомотив (София) намери заместник на поелия към Русия Димитър Митков
Коментари Харесай

Локомотив набеляза нападател от Втора лига

Локомотив (София) откри заместител на поелия към Русия Димитър Митков и миналия в Румъния Илия Димитров. В момента червено-черните разчитат единствено на един нападател - взетия тази зима от Пирин (Бл) Станислав Костов.
 Локо (Сф) трансферира голмайстора си Локо (Сф) трансферира голмайстора си
Митков подписа чартърен до края на сезона с Рубин Казан, а Димитров ще рита за румънския втородивизионен Оцелул Галац.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Столичните железничари са набелязали футболист от Втора лига, написа „ Котаспорт “. Изборът на старши треньора на отбора Станислав Генчев е паднал върху тарана на Спортист Своге Георги Николов. Той дебаркира при шоколадите от Ботев Вр, а другояче е младеж на Левски. Проблемът за прехвърлянето идва от обстоятелството, че Николов има настоящ договор с втородивизионния отбор и за него би трябвало да се заплаща.

На този стадий управлението на столичните железничари не е според да брои пари за състезател от Втора лига. В събота червено-черните одобряват Септември (София) с упоритост за три точки след нулевото реми на старта против Ботев в Пловдив.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР