Локомотив София и Славия направиха равенство 1:1 в мач от

...
Локомотив София и Славия направиха равенство 1:1 в мач от
Коментари Харесай

10 от Локо София удържаха Славия в „Надежда“

Локомотив София и Славия направиха тъждество 1:1 в мач от 33-ия кръг на Първа лига. На стадиона в квартал „ Надежда “ гостите стигнаха до точката след късен гол на завърналия се Иван Минчев, който се появи в игра от аварийна пейка.


Началото на дуела бе за „ железничарите “, които откриха резултата в 24-та минута посредством централния бранител Давид Малембана. Играта бе равностойна, като и „ белите “ имаха своите благоприятни условия пред вратата на Бабукар Гайе, само че по този начин и не се възползваха от тях. Все отново, Славия стигна до изравнителен гол посредством Минчев, който влезе на мястото на Христо Попадийн малко след приключването на час игра, и се разписа във вратата на Локомотив в 85-та минута след асистенция на Тони Тасев. Три по-късно домакините останаха в понижен състав след втория жълт картон на Селсо Рапосо, само че удържаха равенството в заключителните мигове на срещата.

Славия остава на седмата позиция с 54 точки след второто следващо реми на отбора под управлението на Ангел Славков, който размени напусналия Златомир Загорчич. Славков започва с две следващи минимални победи против ЦСКА 1948 и Ботев Пд, само че по-късно направи нулево тъждество в Арда в столицата. Именно кърджалийци са съществени съперници на „ белите “ за седмото място, което дава право на присъединяване в бараж за евротурнирите. По-късно воденият от Александър Тунчев отбор приема Ботев Пд и при победа ще редуцира разликата до седмия на пет точки. Локомотив е девети с 42 пункта.

В идващия кръг Станислав Генчев и компания посрещат Арда, до момента в който Славия гостува на Ботев на „ Колежа “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР