Локомотив (София) и ФК ЦСКА 1948 направиха зрелищно реми в

...
Локомотив (София) и ФК ЦСКА 1948 направиха зрелищно реми в
Коментари Харесай

Локомотив и ФК ЦСКА 1948 си спретнаха зрелищно реми, реферът Ивайло Стоянов бе сменен

Локомотив (София) и ФК ЦСКА 1948 направиха зрелищно реми в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Срещата на Националния стадион приключи 2:2. Домакините на два пъти излизаха напред в резултата, само че " алените " изравняваха.

Така двата отбора останаха в долната половина на класирането. " Железничарите " са 11-ти с 15 точки, до момента в който отборът на Николай Киров е с позиция по-нагоре със съшия актив от точки.

Любопитен миг от днешната среща е промяната на основният арбитър Ивайло Стоянов. Реферът, който през седмицата стана воин откакто избави аварирал човек в Кресненското дефиле, през днешния ден получи травма. В 83-ата минута петричанинът бе сменен от четвъртия съдия Васимир Ел-Хатиб.
 Снимка 555225
Източник:

Срещата стартира забавно. В 13-ата минута, Симеон Петров фаулира рисково Божидар Кацаров в наказателното поле. Реферът Ивайло Стояное бе безапелационен в решението си да даде дузпа, а ВАР го удостовери. Октавио бе прецизен от бялата точка, а Даниел Наумов се хвърли в другия ъгъл.
 Локомотив (София) - ФК ЦСКА 1948, основният арбитър Ивайло Стоянов бе заменен! онлайн
Локомотив (София) - ФК ЦСКА 1948, основният арбитър Ивайло Стоянов бе заменен!

Трите точки са от витално значение и за двата тима

В 19-ата минута, гостите бързо дадоха отговор. Крум Стоянов напредна отляво и пусна паралелен на голлинията пас към Георги Русев. Нападателят от няколко метра, в близкия ъгъл стреля и изравни. Голът беше доказан от ВАР, след подозренията дали голмайсторът е бил в засада при подаването.
 Снимка 555223
Източник:

В 25-ата минута, Октавио центрира отляво към Александър Александров, който с доста малко бе в засада. Нападателят порази мрежата на " алените ", само че в последна сметка попадението не бе зачетено и след инспекция със системата ВАР. В 42-ата минута, Александров извърши от директен свободен удар, топката прелетя над стената и срещна напречната греда на вратата, защитавана от Наумов.

В добавеното време на полувремето, Александър Александров получи подаване от Раел Лолала, безусловно самичък от 10-ина метра си настройки топката на левия крайник и стреля, Даниел Наумов не съумя да се намеси, а Димитър Пиргов от непосредствена непосредственост единствено докосна топката, с цел да влезе в мрежата за 2:1.

Второто полувреме също бе забавно, само че темпото на игра спадна.

В 58-ата минута, Ивайло Чочев извърши от директен свободен от към 25 метра, топката рикошира в стената и влетя в мрежата на Любенов за 2:2. В 83-ата минута се стигна до забавен миг. Главният арбитър Ивайло Стоянов бе наложително сменен поради травма от четвъртия Васимир Ел-Хатиб.

До края на мача не се стигна до нови благоприятни условия за двата отбора и по този начин те поделиха по една точка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР