Локомотив София и дубълът на ЦСКА 1948 не успяха да

...
Локомотив София и дубълът на ЦСКА 1948 не успяха да
Коментари Харесай

Буря прекрати проверката между Локо Сф и ЦСКА 1948 II

Локомотив София и дубълът на ЦСКА 1948 не съумяха да изиграят второто полувреме на срещата в "Надежда ", откакто бурята и неприятните метеорологични условия прекъснаха мача в 48-ата минута. След първото полувреме резултатът беше 1:0 в интерес на “железничарите”. Каращият проби Бени Нкола се разписа с глава в 19-ата минута.

Първата по-сериозна заплаха в дуела беше основана от домакините в 15-ата минута. Владислав Узунов засече центрирана топка, изпращайки я около задачата в навън. Резултатът беше открит в 19-ата от Бени Нкола. Дошлият в "Надежда " от френската трета дивизия нападател се разписа с глава - 1:0. Центрирането беше на Мики Орачев.

В 28-ата минута Даниел Лолала можеше да направи 2:0 за "железничарите ", само че топката профуча над задачата. В 41-ата минута Венцислав Иванов пропусна самичък против вратаря на Локомотив Александър Любенов, който се намеси добре, последва изстрел на Васил Шопов, само че настрана от задачата.

В последната минута на първата част Цветомир Цанев от ЦСКА 1948 можеше да изравни, само че топката се отби в гредата.

На почивката ЦСКА 1948 II излезе с напълно нов състав, като Мирослав Миндев извърши 11 смени. Още в началните минути на второто полувреме “червените” можеха да вкарат, само че техен футболист пропусна самичък против вратаря. В 48-ата минута контролата се наложи да бъде прекратена поради неприятните метеорологични условия. Проливният дъжд и мощният вятър принудиха съдията да постави точка на разногласието.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР