Локомотив (Пловдив)вече е едноличен лидер в първенството, след като надигра

...
Локомотив (Пловдив)вече е едноличен лидер в първенството, след като надигра
Коментари Харесай

Пирин загуби от Локомотив на стадиона в Благоевград

Локомотив (Пловдив)вече е едноличен водач в шампионата, откакто надигра с 1:0 Пирин (Благоевград) в мач от петия кръг на efbetЛига. Единственото попадение падна в 72-ата минута след тъкмо осъществяване на дузпа. от Джовани, а този гол обезпечи четвърта поредна турнирна победа на " смърфовете ". Голяма роля за нея изигра и аленият картон на Мартин Бачев от домакините, който остави " орлетата " с човек по-малко отще в 21-ата минута.

Гостите сътвориха първата заплаха още преди да е минала и минута. Минчев и Илиев комбинираха атрактивно, капитанът на Локо насочи рисков шут, само че Ковальов внимаваше и избави.

В 8-ата минута Ковальов още веднъж се намеси добре след шут на Конте, а в 17-ата единствено шансът избави домакините след центриране от корнер и удар с глава на Сегура, съобщи sportal.bg.

Положението на благоевградчани се усложни неимоверно в 21-ата минута, когато Мартин Бачев бе изпъден от игра. Защитникът видя аления цвят, защото фаулира откъсващия се против вратаря Минчев в опит да поправи грешката на своя съотборник Костов.

До края на полувремето Локо продължи да господства, само че мъчно създаваше рискове пред вратата на " орлетата ". От своя страна благоевградчани можеха изненадващо да открият резултата в 42-ата минута. Лясков изпусна Комано, който стреля, само че не улучи вратата. Локо отговори уместно секунди по-късно, само че Минчев не съумя да преодолее Ковальов с удар от близка отдалеченост.

В началото на второто полувреме Джовани не се възползва по най-хубавия метод от извеждащ пас на Илиев и шутира в навън.

Контраатаките на " зелените " обаче продължиха да са доста рискови и при една от тях, в 57-ата минута, Кондраков излезе очи в очи с Хоркаш, само че стражът на пловдивчани мазета.

Шест минути по-късно гредата попречи на Локо да открие резултата. " Смърфовете " комбинираха брилянтно, а офанзивата приключи с удар на Димитър Илиев с глава в левия непряк дирек.

Последва доста сериозен късмет за Пирин след неточност на Хоркаш, който не реши излизането си при центриране, само че Тютюков не съумя да осъществя.

Така се стигна до 72-ата минута, в която Локо откри резултата след тъкмо изпълнена от Джовани дузпа. Тя бе свирена за игра с ръка на Дюлгеров.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР