Локомотив Пловдив трябва да има обновен стадион и клубна база

...
Локомотив Пловдив трябва да има обновен стадион и клубна база
Коментари Харесай

Крушарски вади 21 милиона за стадион и клубна база на Локо Пд

Локомотив Пловдив би трябвало да има освежен стадион и клубна база в идващите 6 години. Такава амбициозна цел си сложи притежателят на отбора Христо Крушарски. Той разкри проектите си особено пред NOVA.

"Аз съм се подготвил съгласно моята кесийка, като видя какъв брой парички имам, да си ги влагам. Направил съм по този начин, че част по част ще стане това ", сподели той.

Обновяването на стадион "Локомотив " ще стартира от естрада "Бесика ", а общата инвестиция с базата за юношите ще възлезе на към 21 милиона лв..

"За към 5-6 години тези две неща ще са изцяло приключени. Първо ще стартираме с детската база, тъй като там нещата са доста комплицирани. Тук няма къде да се тренира и концепцията е първите две стадиони да станат до края на лятото, с цел да може децата като дойдат, да отидат в новия си дом.

Крушарски не си прави илюзии, че със извоюваната Купа на страната е станал любим на почитателите. "Това ще е до идната загуба, знаете по какъв начин е в България. Ще мине бързо, ще се не помни и при първите неудачи отново ще е същото. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР