Локомотив (Пловдив) ще подкрепи каузата на фондация “Искам бебе”, която

...
Локомотив (Пловдив) ще подкрепи каузата на фондация “Искам бебе”, която
Коментари Харесай

Локо призова: Заедно за раждането на повече българчета

Локомотив (Пловдив) ще поддържа идеята на фондация “Искам бебе”, която е обвързвана с раждането на повече деца в България.

" Уважаеми локомотивци,

В „ месеца на чудесата” нашият клуб ще поддържа идеята на фондация „ Искам бебе” за раждането на повече деца в България!

Общата ни акция ще има за цел да даде информация по отношение на инвитро процедурите, тяхното финансиране, както и да набере средства в поддръжка на една или повече двойки от региона на град Пловдив, мечтаещи да прегърнат свои деца. Дарителски кутии ще намерите на Kаса 1 на стадион „ Локомотив” на 4-ти и 5-ти декември, както и преди домакинския мач от последния кръг на efbet Лига против тима на ПФК Левски (София) на 15-ти декември. Всеки искащ да поддържа идеята ще има опция да го направи и по време на идната “Черно-бяла Коледа” на 14-ти декември в пловдивския Драматичен спектакъл.

Събраната сума по време на самодейностите ще бъде преведена на фондация „ Искам бебе”. Повече информация можете да намерите тук ". efbet Лига 19 кръг, понеделник 9 декември  Дунав 17:00предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР