Локомотив (Пловдив) ще бъде без един от основните си футболисти

...
Локомотив (Пловдив) ще бъде без един от основните си футболисти
Коментари Харесай

Ключов играч на Локо пропуска мача с ЦСКА

Локомотив (Пловдив) ще бъде без един от главните си футболисти за днешното домакинство на ЦСКА, написа " Тема Спорт ". Петър Витанов, който не бе разполагаем на Александър Томаш за мачовете с Левски (1:1) и Пирин (0:0) поради травма, не съумя да се възвърне в точния момент и ще пропусне и дуела с " армейците ".

В негово неявяване в средата на терена ще си партнират Пиер Зебли, Джовани и Димитър Илиев. Съществува опция и Томаш да остави на пейката разочаровалия против Левски и Пирин Преслав Боруков и Илиев да работи на върха на офанзивата. В подобен случай измежду титулярите ще попадне и Георги Каракашев. По крилата ще пробиват Карагарен и Дион, а карето в защита ще е формирано от Матеус, Бидунга, Луан и Томашевич.

Локомотив ще разчита на отработената си висока преса, с която ЦСКА сподели, че изпитва усложнения в дуела против Арда. Черно-белите би трябвало да са доста деликатни при статичните положения, защото точно по този метод позволиха попадение против Левски, а това е главното оръжие на днешния им съперник.
 Локомотив (Пловдив) застава на пътя на
Локомотив (Пловдив) застава на пътя на " армейския " поход

Срещата на стадион " Локомотив " стартира в 17:15 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР