Локомотив Пловдив се изправя срещу Копенхаген в третия предварителен кръг

...
Локомотив Пловдив се изправя срещу Копенхаген в третия предварителен кръг
Коментари Харесай

Локо Пд пусна в продажба билетите за Копенхгаен

Локомотив Пловдив се изправя против Копенхаген в третия прелиминарен кръг на Лига на конференциите. Срещата е в четвъртък (05.08) от 19:00чasa на стадион “Локомотив” в Пловдив.

Билетите за значимия конфликт са към този момент в продажба. Пропуски ще могат да бъдат закупени на касите на стадиона, онлайн от eventim.bg, както и на касите на бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини “На Тъмно”, билетна каса пред общината, Каса Маскарт – Градски дом на културата.

"Всички билети ще бъдат поименни! Всеки, който желае да се снабди с пропуск, би трябвало да показа персонална карта/и при закупуване! Децата също ще влизат с платени билети, като лицата до 14г., които нямат издадени персонални карти, ще “ползват” тази на родителя си.

Издаването на поименен билет изисква повече време, за това молим всички искащи да си закупят от по-рано билети за срещата!

Припомняме ви, че провеждането на спортни надпревари навън се позволява при претовареност на местата до 50% от потенциала на съответното спортно оборудване (билетите ще са стеснен брой).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР