Локомотив Пловдив приема Славия в мач от втория кръг на

...
Локомотив Пловдив приема Славия в мач от втория кръг на
Коментари Харесай

Локомотив Пд среща изпитанието Славия преди Европа

Локомотив Пловдив приема Славия в мач от втория кръг на efbet Лига на стадиона в парк "Лаута ". Срещата е с начален час 21.00 и ще можете да я гледате онлайн по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и минута по минута в GONG.BG.

Положителна вест пред наставника на пловдивчани Бруно Акрапович е завръщането на опорния полузащитник Петър Витанов. Босненският експерт не остана несъмнено удовлетворен след дебютния дуел на "смърфовете " в шампионата, откакто Локомотив позволи проваляне с 1:3 от Черно море във Варна.

Друг противен факт за Локо Пд е, че инкасира пет попадения в първите си две публични срещи - с Лудогорец и Черно море.

Славия обаче ще бъде подготовката на отбора преди старта в Лига Европа през идната седмица.

За столичния отбор навън за мача е халфът Славчо Шоколаров, само че Георги Петков и Цветелин Чунчуков се завръщат след изтърпяно наказване. С травми остават Илиян Мицански и Емил Стоев, а друга информация от лагера на "белите " е, че бранителят Андреа Христов може да се причисли още веднъж към италианския Козенца чартърен.

Домакините имат леко преимущество, защото съумяха да се разпишат във всеки един от 11-те си турнирни мача с белите в последните 3 години, като салдото на силите в този интервал е безусловно подравнен – по 3 победи за двата противника и 5 равенства.

От друга страна обаче „ белите” играят най-успешно в исторически проект тъкмо против пловдивските локомотивци, против които имат най-вече победи в елита - 58 в 121 мача, само против железничарите имат и над 200 гола в шампионата – 201.

Вратарят Антонис Стериакис няма суха мрежа през календарната 2019 година – изигра 6 мача за състезание, в които позволи цели 15 гола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР