Локомотив (Пловдив) приема Левски на стадиона в Лаута в голямото

...
Локомотив (Пловдив) приема Левски на стадиона в Лаута в голямото
Коментари Харесай

Bwin предоставя специално предложение за дербито между Локомотив и Левски

Локомотив (Пловдив) приема Левски на стадиона в " Лаута " в огромното дерби от последния кръг в Първа лига преди зимната пауза на шампионата. Сблъсъкът, който е в неделя, 15 декември, от 14:15 часа, е директна борба за второто място. В момента то е заето от тима на Левски, който има две точки повече от " смърфовете ". За да бъде още по-интересно прекарването за почитателите, интернационалният букмейкър bwin дава специфична оферта за огромния мач - коефициент 50 при залог на обичания тим.

Двата отбора записаха победи в последния кръг на шампионата. Локомотив победи с 3:0 Дунав (Русе), като с тези три точки пловдивчани си подсигуряваха мястото в топ 3. Левски пък надделя с 2:0 Витоша (Бистрица) и се приближи на пет точки от първенеца Лудогорец.

Столичани победиха с 1:0 Локомотив (Пловдив) на " Георги Аспарухов " в първия мач сред двата тима за този сезон. Двубоят бе още през август, а Найджъл Робърта донесе успеха на " сините " през втората част. Последният път, когато същите противници играха на стадион " Локомотив ", домакините победиха с еднакъв резултат след попадение на Анте Аралица.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТАТА!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР