Локомотив Пловдив приема Крумовград в мач от осмия кръг на

...
Локомотив Пловдив приема Крумовград в мач от осмия кръг на
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив ще си връща първото място срещу Крумовград

Локомотив Пловдив приема Крумовград в мач от осмия кръг на efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 19:00 часа на стадиона в пловдивския парк " Лаута " и ще се предава директно по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата. 

Домакините се намират в страхотна форма, откакто записаха тъждество в първия кръг, а по-късно подредиха шест следващи победи. При възможен триумф през днешния ден, то " черно-белите " ще си върнат първото място във краткотрайното класиране. Възпитаниците на Александър Томаш бяха изпреварени с точка от Черно море, който в петък победи Ботев във Враца с 1:0. 

В предишния кръг Локомотив стигна до извънредно зрелищна победа над Хебър. В Пазарджик единствено през първото полувреме паднаха цели 7 гола и в последна сметка пловдивчани победиха с 4:3. 

Аут за днешната среща са Ангел Лясков, който е с контузия. Томаш няма да може да разчита още на централните бранители Мартин Паскалев, Тодор Павлов и Калоян Костов, които също лекуват травми. През седмицата " смърфовете " се разделиха с различен защитник - Джовани Трупе. 

Крумовград, който е дилетант в елита, се намира в серия от три следващи победни. В последния кръг тимът на Неманя Миланович победи с 2:0 вкъщи Локомотив София. През седмицата в клуба настъпиха съществени промени по високите етажи. Новият изпълнителен шеф в клуба е Асен Караславов, а Костадин Ничев - състезателен подобен. 

Главен арбитър на днешния мач е Никола Попов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР