Локомотив Пловдив прегази Крумовград с 4:0 в мач от осмия

...
Локомотив Пловдив прегази Крумовград с 4:0 в мач от осмия
Коментари Харесай

Локомотив прегази Крумовград, едноличен лидер

Локомотив Пловдив прегази Крумовград с 4:0 в мач от осмия кръг на efbet Лига и остава едноличен водач във краткотрайното класиране със 7 победи от 8 мача. Джовани (10), Хорхе Сегура (25), Евандро (79) и Алфа Конте (90+1) вкараха попаденията за смърфовете. Седмата поредна победа от началото на сезона качи пловдивчани на първото място в класирането преди втория – Черно море. Джовани пък води при голмайсторите, откакто към този момент има шест попадения в efbet Лига. Двубоят стартира много забавно, като гостите пропиляха „ златен “ късмет да поведат още в 3-ата минута. Даниел Миланович изведе хитро Диего Рапосо в наказателното поле и бразилецът технично трансферира излезлия да съкрати дистанцията Динко Хоркаш. Топката обаче не откри очертанията на вратата за шанс на домакините. Локомотив обаче нанесе първия удар в мача и той бе голов. В 10-ата минута Джовани напредна и с  приказен шут в далечния ъгъл не остави късмет на Георгиев за 1:0. 
В 25-ата минута пловдивчани удвоиха преднината си. Включилият се в офанзива Хорхе Сегура посрещна отбита топка в наказателното поле и я насочи към вратата на Янко Георгиев- Стражът се намеси много нескопосано и топката мина голлинията. 

Гостите обаче не демонстрираха терзание и започнаха да поглеждат все по-смело към вратата на съпеника. На два пъти Динко Хоркаш бе последната бариера пред напористия Александър Колев, а един път Миланович шутира в навън от добра позиция.

Второто полувреме стартира с гол във вратата на домакините, само че попадението на бе зачетено поради засада на Калоян Пехливанов, който засече центриране на Серкан Юсеин от директен свободен удар.

Динко Хоркаш направи подарък на гостите в 78-ата минута, само че резервата Мартин Сораков не съумя да се възползва и прати топката високо на вратата на Локомотив.

В идната минута домакините стигнаха до трето попадение. Отбеляза го |Евандро, а с асистенция се отличи най-хубавият на терена Джовани. Бразилецът получи майсторски пас от Димитър Илиев и с паралелно подаване продължи към сънародника си, който вкара първия си гол за Локомотив.

Резервата Китан Василев беше близо да означи почетен гол за Крумовград в 86-ата минута, само че Хоркаш прояви инстикт и улови топката.

Точка на дуела постави резервата Алфа конте в първата минута на добавеното време. Той напредна отдясно и с  мощен изстрел от дребен ъгъл прати топката под напречната греда за крайното 4:0.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР