Локомотив Пловдив повали новака Хебър с 2:1 в мач на

...
Локомотив Пловдив повали новака Хебър с 2:1 в мач на
Коментари Харесай

Локо повали Хебър 2:1 на Лаута

Локомотив Пловдив повали новака Хебър с 2:1 в мач на Лаута от третия кръг на efbet Лига.

Бабакар Дион разпечата вратата на пазарджиклии още в първата минута. Тодор Чаворски изравни в 35-а от дузпа.

Преслав Боруков съумя да изведе смърфовете напред в 64-а минута. До края и двата отбора се регистрираха с пропуски, само че домакините съумяха да задържат преднината.

Така Локо е с две победи и един еднакъв в три мача от началото на шампионата. Победите са над Пири и Хебър, а нулевото реми – против коравия Арда.

Още с първата свирка Бирсент Карагарен се втурна напред по левия фланг и достави съвършена топка за Бабакар Дион на задната греда, който не сбърка за 1:0.

Гостите последователно започнаха да наподобяват малко добре.

В 17-а минута, след хубава контраофанзива, Емануил Манев излезе в стрелкова позиция, само че ударът му беше неакуратен.

В 32-а минута пристигна нов късмет за гостите.

След хубаво центриране на далечната греда към Манев, той стреля от воле доста мощно, само че Пиргов избави.

Минута по-късно беше отсъдена дузпа за нарушаване против състезател на Хебър.

След нарушаването в наказателното поле Чаворски застана зад топката. Той сподели самообладание и преодоля Пиргов за 1:1.

В добавеното време смърфовете имаха на собствен ред късмет. Бирсент Карагарен още веднъж направи пробив по левия фланг и приключи с удар, който мина покрай гредата на Дебърлиев, само че въпреки всичко се оказа неакуратен.

В 62-а пристигна първото съществено състояние за частта. Димитър Илиев опитва прекрасен удар от неуместен ъгъл, само че топката профуча малко настрана.

Две минути по-късно момчетата на Александър Томаш още веднъж излязоха напред в резултата.

Домакините съумяха да провеждат хубава офанзива, при която Бубакар Дион съумя да центрира с едно допиране на главата на Преслав Боруков, който не елементарни на Дебърлиев от няколко метра.

В 76-а минута гостите още веднъж можеше да изравнят. Октай Хамдиев съумя да пребори Томашевич и от дребен ъгъл опитва да преодолее Пиргов, само че той излезе добре.

Осем минути по-късно имаше опция за трети гол за пловдивчани. След извеждащ пас към Георги Каракашев той откри Карагарен на стрелкова позиция, само че крилото не съумя да означи.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР