Локомотив (Пловдив) подписа договор с Георги Илиев. Шампионът с черно-белите

...
Локомотив (Пловдив) подписа договор с Георги Илиев. Шампионът с черно-белите
Коментари Харесай

Георги Илиев подписа официално с Локо и заяви: Щастлив съм, че се завръщам на Лаута!

Локомотив (Пловдив) подписа контракт с Георги Илиев. Шампионът с " черно-белите " от 2004 година се завръща на " Лаута ".

Той е роден на 5 септември 1981 година. Състезавал се е за тимовете на Светкавица, ЦСКА, Локомотив и Шъдзяджуан Юнчан. За последно е играл за Черно море.

Новото попълнение на " черно-белите " приказва пред lokomotivpd.com:

" Чувствам се ужасно като състезател на Локомотив. Когато от клуба ми се обадиха, нямах никакви подозрения в кой тим ще продължа кариерата си. Доста хубави страсти съм имал тук, обикновено е да съм повече от благополучен, че се завръщам на " Лаута ".

" Тук е момента да поздравя момчетата за извоюваната Купа на България и съвършения свършек на сезон 18/19. Финалът за Суперкупата с Лудогорец? Шансове постоянно има. Ако подходим със себераздаване, с разум, считам, че може да се поздравим с триумфа ".

" През 2004г. изпитах вълшебни моменти, които ще са запечатани вечно в съзнанието ми. Надявам се да успеем да предложим още веднъж тези страсти на почитателите. Добри шансове имаме във втория квалификационен кръг на Лига Европа, без значение дали ще се паднем с Радник (Биелина) или Спартак (Търнава). Несъмнено ще бъдат сложни мачовете, чакам да излезем крайни спечелили и да докараме тим с огромно име тук, на нашия стадион ".
 Локомотив (Пд) усилва заплатата на своя капитан
Локомотив (Пд) усилва заплатата на своя капитан

Митко Илиев ще взима допустимо най-високото заплащане в отбора на " смърфовете "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР