Локомотив Пловдив подписа договор с бразилския футболист с италиански паспорт

...
Локомотив Пловдив подписа договор с бразилския футболист с италиански паспорт
Коментари Харесай

Официално: Локо Пд привлече още един нов

Локомотив Пловдив подписа контракт с бразилския футболист с италиански паспорт Елитон Пардиньо Торета Жуниор. Срокът на договора е за интервал от 2 години.

Локо Пловдив се отпуши при Акрапович, с 10 души би Пирин

Елитон Жуниор е роден в Сао Матеус в щата Еспирито Санто, Бразилия на 26 януари 1998г. (20 години). Състезавал се е за юношеските гарнитури на Фрагата, Фламенго и Наутико.

Акрапович: Играем мач за мач, след подготовката сме по-добре

Играе на позицията полузащитник. Талантът му е видян от международния първенец с Бразилия през 1994-та и дълготраен капитан на Рома - Алдаир, който персонално предложи Елитон на Локомотив.

Футболистът се приготвяше под управлението на Бруно Акрапович по време на лагера в турския курорт Анталия.

"Много съм благополучен, че към този момент съм част от огромен клуб като Локомотив. Това е страховит тим с богата история в България. Искам да печеля с моята игра многочислените почитатели на Локомотив и всички в клуба. За мен това е ужасно начало на кариерата ми в Европа. Още веднъж, усещам се благополучен и удовлетворен от този трансфер. Още не съм имал опцията да прегледам добре Пловдив, само че от това, което виждам, градът и страната са едно прелестно място ", съобщи Елитон Жуниор пред lokomotivpd.com.

Асен Георгиев с тежка травма, навън е за 6 месеца

Иначе Елитон е осмото ново попълнение в състава на "черно-белите ". През зимния прозорец Локо Пд си обезпечи услугите на вратарите Росен Андонов и Антони Милина, бранителите Мутафа Абдулахи и Стивън Езе, халфът Абделхаким Буна, нападателите Филип Михалиевич и Анте Арапица. В същото време 11 са напусналите, измежду които личат имената на Пламен Крумов, Дани Кики и Дино Мартинович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР