Локомотив Пловдив победи с 4:1 Ботев Враца в мач от

...
Локомотив Пловдив победи с 4:1 Ботев Враца в мач от
Коментари Харесай

Локомотив Пд взе теста преди Търнава, разгроми Ботев Вр

Локомотив Пловдив победи с 4:1 Ботев Враца в мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Два гола за триумфа вкара Бирсент Карагерен, разписаха се още Георги Илиев и Димитър Илиев. Капитанът Валери Домовчийски означи почетното попадение за домакините. От 62-ата минуга домакините играха с 10 души, откакто Илия Миланов бе изпъден за втори жълт картон.

Резултата бе открит от Карагерен в 9-ата минута, Бързоногият техничар вкара с обмислен удар, възползвайки се от подарък на Будинов. Георги Илиев с фантастично осъществяване от над 25 метра направи 2:0 в 35-ата минута. Домовчийски върна очакванията на Ботев с красиво осъществяване от въздуха в 59-ата минута. В 78-ата минута обаче Димитър Илиев охлади ентусиазма на врачани с трети гол. Карагерен оформи крайното 4:1 в последната минута, откакто довкара избита от вратаря топка.

Гостите от Пловдив можеха да си тръгнат и с още по-убедителна победа, в случай че не бяха пропуските на Димитър Илиев, Ален Ожболт, Анте Аралица и Карагерен. Веднъж и асистент-съдията Мартин Ангелов оказа помощ на врачани, откакто спря със засада офанзива на Карагерен, който потегли зад центъра.

Така Локомотив ще чака с въодушевление реванша със Спартак в Търнава идната седмица.

БОТЕВ ВРАЦА - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 1:4

0:1 Карагерен (9), 0:2 Г. Илиев (35), 1:2 Домовчийски (59), 1:3 Д. Илиев (78), 1:4 Карагерен (90)

БОТЕВ ВРАЦА: Костов, Лясков, Миланов, Керчев, Ждерич, Мечев, Златински, Генов, Атанасов, Домовчийски, Будинов

ЛОКОМОТИВ ПД: Луков, Езе, Малембана, Томашевич, Витанов, Г. Илиев, Густаво, Д. Илиев, Карагерен, Цветанов, Ожболт
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР