Локомотив (Пловдив) победи Етър (Велико Търново) с 2:0 у дома

...
Локомотив (Пловдив) победи Етър (Велико Търново) с 2:0 у дома
Коментари Харесай

"Локомотив" победи "Етър", но остана без треньор

Локомотив " (Пловдив) победи " Етър " (Велико Търново) с 2:0 вкъщи в последния мач от 14-ия кръг на Първа лига. Секунди след края на дуела обаче старши треньорът на " железничарите " Войн Войнов разгласи, че напуща клуба.

" Правя го това нещо най-много поради публиката, защото тя е доста взискателна и желае да побеждаваме във всеки мач. Това обаче няма по какъв начин да се случи. Затова с гордо вдигната глава си потеглям за София ", сподели Войнов пред " Диема спорт ".

Попадения на Димо Бакалов в 33-ата минута и Димитър Велковски в 88-ата минута донесоха трите точки на " Локомотив ". " Железничарите " записаха трета победа в последните си четири мача и общо шеста от началото на сезона.

Пловдивчани събраха 20 точки и се изравниха с " Верея " на седмото място. Те се приближиха на една точка от " Черно море ", на три от " Берое ", на четири от градския противник " Ботев " и на пет от " Левски ", който заема третата позиция.

" Много значима победа. Изключително съм благополучен, че приключвам с победа. 20 точки напълно не са малко. Пожелавам на " Локомотив " в идващите мачове ", сподели още Войнов. Той изясни, че е провел диалози със притежателя Христо Крушарски.

" Още преди два-три мача споделих, че в случай че аз съм повода, си потеглям. Тъй като загубихме мача и за Купата на България, към този момент се видя, че нямам място тук. Мисля, че действам вярно, с цел да мога да успокоя ситуацията и момчетата да се усещат удобно ", съобщи 65-годишният експерт.

По думите му занапред експертите ще проучват и правят оценка работата му отпред на " Локомотив ". " Но аз мисля, че с това, с което разполагаме, се представихме почтено. Имаше и спадове, естествено, само че то освен в нашия тим ги има. Можеше и по-добре да бъде. Но като капацитет мястото ни може би е едно място по-напред. "

Войнов пое " Локомотив " в края на април, когато размени подалия оставка Едуард Ераносян. " Дойдох в сложен миг. Нещата се стабилизираха. След това имахме малко проблеми, напуснаха ни много състезатели през лятото - осем. Не успяхме да вземем това, което желаеме, само че в последна сметка не обичам да се извинявам. Благодаря на всички и в случай че с нещо съм обидил някого, апелирам за опрощение ", приключи някогашният нападател.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР