Локомотив Пловдив откри бижу по време на зимния трансферен прозорец,

...
Локомотив Пловдив откри бижу по време на зимния трансферен прозорец,
Коментари Харесай

В Белгия: Играч на Локо е искан във френската Лига 1

Локомотив Пловдив откри украшение по време на зимния трансферен прозорец, само че скоро може да го продаде за сензитивна сума. Става дума за 22-годишния централен нападател Мичи Нтело, който доста бързо направи име в родния шампионат.
Прочетете още
Белгиецът със сенегалски корени блесна в 9-те мача в Първа лига под управлението на Александър Томаш. В тях вкара 4 гола и направи 4 асистенции. В последния дуел против Берое Нтело създаде дузпа, която бе осъществена от капитана Димитър Илиев.

В Белгия настояват, че оферта за Мичи Нтело ще изпрати Лил. Тимът сега е четвърти в локалната Лига 1. Според уеб страницата sudinfo.be, който е непосредствен до локалния Стандард Лиеж (б.а. – Нтело е младеж на този клуб), Мичи е попаднал малко инцидентно в радара на скаути на французите. Те са били на мача с Лудогорец (1:2) на “Лаута “, с цел да наблюдават различен футболист, само че той ги е заинтересовал. А по-късно е затвърдил положителните усещания при успеха над ЦСКА – София с 2:1. Тогава нападателят означи втория гол за успеха на “Васил Левски “.

Докладите на съгледвачите към този момент са били прегледани от спортно-техническото управление на Лил и има зелена светлина за трансфер. Нтело има контракт с черно-белите до юни 2026 година, като в него има алтернатива за удължаването му с още една акция.

“Футболът е необичайно нещо. Нтело си потегли от Стандард през лятото на 2022 година, през миналия януари напусна Шарльороа. Сега към този момент е здрав в Локомотив Пловдив и е на крачка от Лига 1 “, отбелязва sudinfo.be.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР