Локомотив (Пловдив) не успя да спечели домакинството си на Арда

...
Локомотив (Пловдив) не успя да спечели домакинството си на Арда
Коментари Харесай

Локо и Арда не оправдаха очакванията: Нулево реми на Лаута, червен картон за Езе

Локомотив (Пловдив) не съумя да завоюва семейството си на Арда (Кърджали) в конфликт от 18-ия кръг на шампионата.

Пловдивчани пробваха да се върнат към успехите и още веднъж да нападат второто място в класирането, само че не съумяха да разгадаят тактиката и да пробият защитата на съперника си.

Спорът на " Лаута " приключи без победител, само че и без осъществени попадения.

В края на мача от игра бе изпъден Стивън Езе. Той получи два жълти картона за относително къс интервал от време.

" Смърфовете " желаеха да се възползват от грешката на Левски и още веднъж да се изравнят по точки със " сините ". Вчера софиянци направиха 1:1 с Берое в Стара Загора.
 Димитър Илиев: Победата против Ботев за Купата е най-щастливият миг в кариерата ми
Димитър Илиев: Победата против Ботев за Купата е най-щастливият миг в кариерата ми

" Никога не съм плакал след загуба "

Кърджалии пък не престават борбата за Топ 6. Възпитаниците на Стамен Белчев записаха две победи в предходните си два дуела и се надяваха да продължат с положителните си игри.
 Снимка 450416
Източник:

През първия полусезон двата отбора направиха зрелищен мач, само че Локо бе крайният победител, като се наложи с безапелационното 5:2. Сега Арда опази вратата си суха.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:
 Локомотив (Пловдив) - Арда (Кърджали) 0:0, червен картон за Езе онлайн
Локомотив (Пловдив) - Арда (Кърджали) 0:0, червен картон за Езе

Спас Делев на пейката, може да вземе присъединяване в мача

Първото полувреме в Пловдив бе измежду най-слабите и за двата отбора през сезона досега. " Смърфовете " владееха топката в доста по-голяма степен, само че това не водеше до нищо запаметяващо се пред вратата на противника.

На другия край от терена Арда изчакваше опция на контраофанзива, като това се случваше най-вече през зоната на Лозев по десния фланг.

Именно с играта на футболиста на Арда бе обвързвано всичко по-интересно за отбора в предни позиции. Рядко се случваше обаче Луков да бъде съществено заплашен.
 Снимка 450249
Източник:

В средата на първата част центриране в пеналта на домакините откри Лозев, той стреля с глава, топката доближи до Василев, който обаче фаулира Луков, преди негов съотборник да прати топката в мрежата. Разбира се, попадението не беше зачетено, като сигналът на рефера Апостолов пристигна преди реализирането на гола.

В предни позиции за пловдивчани Димитър Илиев, Бирсент Карагарен и Ален Ожболт правеха всичко по силите си, с цел да затруднят бранителите на съперника.

Играчите на Арда се прегрупираха от нахлуване в отбрана за негативно време и в дадени случаи се защитаваха с 8 полеви футболисти. Това не разреши да бъде съществено заплашен Караджов.

Попадения до почивката не бяха осъществени.

Второто полувреме стартира със сериозен подтик в играта на домакините. Те имаха три поредни положения за разкриване на резултата, само че с пропуски се регистрираха Илиев и Карагарен, на два пъти.

Петнайсетина минути преди края на мача пък Стивън Езе получи втория си жълт картон в срещата и остави своя отбор с човек по-малко на терена.
 Снимка 438175
Източник:

От скамейката на пловдивчани имаха съществени искания. Те не бяха свързани с получените предизвестия от Езе, а от обстоятелството, че Георгиев също извърши недодялан фаул, имаше един жълт картон, само че не бе изпъден. Това бе регистрирано от домакините като поклон към играчите на Арда.

До края на мача смяна в нулевото тъждество нямаше, като играта загрубя, а останали с 10 футболисти, " смърфовете " най-вече се стремяха да се презастраховат в последната линия от игровата си сграда.
 Снимка 438168
Източник:

Така Локомотив (Пд) остава на третата позиция в класирането, с актив от 37 точки - две по-малко от Левски. Арда е с 26 пункта, на границата на първите 6 в таблицата.
 Снимка 438174
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР