Локомотив Пловдив може да направи услуга на Левски и в

...
Локомотив Пловдив може да направи услуга на Левски и в
Коментари Харесай

Ненужен в Левски пред трансфер в Локо Пловдив


Локомотив Пловдив може да направи услуга на Левски и в това време да се снабди със заместител на Мартин Камбуров. " Черно-белите " са си харесали нигериеца Бабатунде Адениджи, написа в. " Марица ".

21-годишният нападател се оказа непотребен на " Герена " и беше отхвърлен от първия отбор. Преди броени дни пропадна негов трансфер в Скендербеу. Албанците даваха 150 000 евро за правата му.

До 6 септември, когато затваря трансферният прозорец в България, в Локо разчитат, че ще съумеят да уредят привличането му. От Лаута нямат желание да го купуват.

Затова разновидностите са два – Левски да им го даде чартърен, или до ден-два нигериецът да склони да приключи контракта си със столичани по взаимно единодушие, след което да дебаркира в Пловдив като свободен сътрудник. Той има настоящ договор със " сините " до началото на 2019 година

От Локо признаха пред " Марица ", че имат интерес към един от тримата офанзивни футболисти на Левски, които са нарочени за преследване, само че не пожелаха да уточнят кой е предпочитаната им цел.

Другите двама са Амаду Сукуна и Франсис Нар. Според осведомени, в случай че ударят на камък за Адениджи, черно-белите ще се пробват за французина.

" Имаме и различен вид за нов нападател. Става въпрос за българин ”, разяснява треньорът на Локомотив Пловдив Войн Войнов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР