„Локомотив“ (Пловдив) излезе от кризата с як бой над слабаците

...
„Локомотив“ (Пловдив) излезе от кризата с як бой над слабаците
Коментари Харесай

Слабаците от Локомотив разнебитиха Ботев /Враца/ насред Пловдив

„ Локомотив “ (Пловдив) излезе от рецесията с крепък пердах над слабаците от „ Ботев “ (Враца). "Смърфовете " взеха семейството си на "Лаута " с впечатляващото 4:0, като това бе първи триумф за тях от 6 срещи насам. Гостите пък изиграха удовлетворително първо полувреме, до момента в който през втората част не знаеха къде се намират и закономерно бяха разрушени.
Иначе срещата, която бе от 20-ия кръг на шампионата, стартира много равностойно.
Първата обстановка бе пред вратата на гостите от Враца, като Карагерен стреля, само че Костов избави.
"Зелените " дадоха отговор с изстрел на Генов, който обаче бе избит от Луков настрана.
Последното по-сериозно състояние за първата част пристигна в заключителните секунди, като още веднъж Карагерен стреля, само че Костов се намеси отлично и избави вратата си от гол.
През втората част домакините станаха по-решителни и в границите на 6 минути взеха решение срещата. Първо в 62-ата Карагерен означи ужасно след асистенция на Димитър Илиев, а по-късно самият голмайстор подаде към Посинкович, който означи от към 15 метра за 2:0.
"Смърфовете " продължиха да играят по-добре и след двете попадения, като в 81-ата минута Посинкович означи нов гол, правейки класическото 3:0.
Гостите пробваха да върнат най-малко едно попадение, като в 83-ата минута Валери Божинов навлезе добре в наказателното поле и стреля, само че шутът му бе избавен от Луков.
Това обаче не бе всичко в срещата, като в добавеното време Ожболт направи резултата 4:0. Той бе прецизен при добавка, откакто Костов избави удар на Елитон.
Така „ Локомотив “ изпревари днешния си противник на 8-ото място, като "смърфовете " имат надлежно 25 точки против 24 за „ Ботев “ (Враца). Това бе последната среща на двата отбора за тази година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР