Локомотив Пловдив и Дунав Русе играят при резултат 2:1 в

...
Локомотив Пловдив и Дунав Русе играят при резултат 2:1 в
Коментари Харесай

На живо с Gong.bg: Пловдивчани се окопитиха и върнаха едно попадение

Локомотив Пловдив и Дунав Русе играят при резултат 2:1 в мача от 20-ия кръг на Първа лига. Двубоят може да следите с Gong.bg и да гледате в ефира на DIEMA SPORT, GONG PLAY, както и да слушате на честотите на Дарик радио.

Двата отбора не предложиха съвсем нищо забавно през първите 45 минути. Възпитаниците на Малин Орачев опитваха да пресират противника си, само че до гол по този начин и не се стигна. Първата по-опасна офанзива за “драконите” бе в 7-ата минута, когато когато Димитър Георгиев закъсня с елементи от секундата и не съумя да засече в мрежата на "смърфовете ".

В 24-ата минута Васил Шопов центрира надълбоко в наказателното поле, само че капитанът на пловдивчани Илко Пиргов плонжира и мазета. При добавката Будинов стреля с глава, само че ударът му не бе задоволително мощен и топката попадна право в ръцете на стража на Локо Пд.

Няколко по-опасни обстановки белязаха края на полувремето. В 39-ата минута Ненов проби отдясно и опита удар, само че топката се отби в неприятелски състезател. Топката обаче кацна на гредата и замалко рикошетът да изненада Пиргов.

Минута преди края на първата част “драконите” проведоха добра офанзива. Ненов нахлу в наказателното поле, след което пусна към връхлитащия на скорост отдясно Попадийн, който с едно допиране центрира паралелно на голлинията, където бе Мирослав Будинов. Нападателят на русенци обаче не съумя да отиграе, откакто бе спрян от бранител на Локомотив.

Два позакъсали тима се срещат край Дунава

И двата тима не се показват изключително впечатляващо този сезон, като записаха надлежно по 3 и 2 точки за Дунав и Локо Пд в последните си четири мача.

Бруно Акрапович работи с твърда ръка

Логично те заемат места в долната половина на таблицата, като русенци са предпоследни в класирането. Пловдивчани не престават да не могат да стигнат до победа под управлението на треньора Бруно Акрапович.

Вижте съставите на двата отбора:

Дунав: 86 Станислав Антонов, 83 Христо Попадийн, 14 Божидар Васев, 21 Олексей Ларин, 22 Михаил Милчев, 11 Диян Димов, 8 Карлос Ятоба, 20 Димитър Георгиев, 94 Юлиян Ненов, 9 Мирослав Будинов

Локомотив Пловдив: 1 Илко Пиргов, 15 Димитър Везалов, 22 Пламен Николов, 25 Муса Мохамед, 19 Димитър Велковски, 17 Ванчо Траянов, 34 Игор Банович, 39 Парвиз Умарбаев, 10 Веселин Марчев, 13 Симеон Райков, 11 Халед Аяри
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР