Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив завършиха наравно 1:1 в градското

...
Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив завършиха наравно 1:1 в градското
Коментари Харесай

Локо и Ботев направиха 1:1 в пловдивското дерби

Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив приключиха наедно 1:1 в градското дерби от 1-ия кръг на efbet Лига. Гостите поведоха рано в мача посредством дузпа, само че " смърфовете " изравниха 13 минути преди края.

Съдията Драгомир Драганов свири дузпа за Ботев Пловдив в 11-ата минута. Мартин Секулич получи извеждащ пас зад тила на защитата на Локомотив. Секулич изпревари Динко Хоркаш и игра с глава, след което вратарят на Локомотив го нокаутира в наказателното поле на " черно-белите " и Драганов уточни бялата точка.

Мартин Секулич осъществя наказателния удар в 14-ата минута и Ботев Пловдив поведе с 1:0. Секулич прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Динко Хоркаш, който хвана ъгъла, само че не съумя да се намеси.

Хидайет Ханкич направи ново избавяне в 36-ата минута. Димитър Илиев подаде към Пиер Зебли, който бе на доста добра позиция в наказателното поле на Ботев и стреля, само че Ханкич плонжира и избави. 

Минута по-късно Ханкич се наложи още веднъж да се намесва решаващо. Ангел Лясков насочи удар от съществено разстояние, Матеус Да Силва отклони топката, само че Ханкич действ
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР