Локомотив (Пловдив) гостува на Страсбург тази вечер от 21:30. Смърфовете

...
Локомотив (Пловдив) гостува на Страсбург тази вечер от 21:30. Смърфовете
Коментари Харесай

Локомотив ще се опита да отстрани Страсбург на Стад дьо ла Мейно

Локомотив (Пловдив) гостува на Страсбург довечера от 21:30. " Смърфовете " изгубиха първия мач вкъщи с минималното 0:1, само че близо 80 минути играха с човек по-малко, откакто Томашевич получи червен картон още в 10-ата минута.

Голямата драма към Локомотив е обвързвана с визите на Парвиз Умарбаев и Стивън Езе. Първият въпреки всичко получи виза от френското посолство и отпътува с отбора. Нигериецът обаче към момента няма документ, който му разрешава да стъпи на френска земя. Ръководството на пловдивчани ще опита и през днешния ден да издейства виза на Езе, само че това значи, че той ще дойде при своите съотборници часове преди мача.
 Стивън Езе не се снабди с виза и през днешния ден
Стивън Езе не се снабди с виза и през днешния ден

Защитникът чака пред посолството на Франция до края на работния ден

Ден преди заминаването на Локомотив от състава отпадна и Един Бахтич. Техничният футболист се е оплакал от болки в кръста, а медицински обзор е открил, че хърватинът има камъни в бъбреците.

" Работим по това да имаме проект Б. Проблемите в отбрана са факт, само че който се появи на мястото на Езе, би трябвало да сграбчи шанса си и да потвърди, че заслужава да е част от тима. Искам всички да си оказват помощ на терена. Няма спор, че Езе е значим, направихме доста тренировки с него и свикнахме с наличието му, само че ще намерим кой да го замести ".
 Акрапович: В добра форма сме, можем да поднесем изненада
Акрапович: В добра форма сме, можем да поднесем изненада

" Ще се опитаме още веднъж да затрудним Страсбург "

Очаква се на " Стад дьо ла Мейно " да има към 20 000 хиляди души. Крайният победител от двойката Страсбург - Локомотив (Пловдив) ще се изправи против Айнтрахт (Франкфурт).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР