Локомотив (Пловдив) е напът бързо да намери заместник на трансферирания

...
Локомотив (Пловдив) е напът бързо да намери заместник на трансферирания
Коментари Харесай

Локо привлича словенски национал, преминал през Борусия

Локомотив (Пловдив) е напът бързо да откри заместител на трансферирания в Полша Филип Михалевич. " Смърфовете " чакат към тях да се причисли настоящият словенски национал Ален Озболт, оповестява plovdivderby. Централният нападател е част от селекцията до 21 години на своята страна. Озболт бе на пейката по време на евроквалификацията Казахстан – Словения, приключила 0:0, а във вторник още веднъж ще е в групата на отбора си.

Във визитката на Ален проличава името на Борусия Дортмунд. 22-годишният нападател е младеж на Домжале, а последно е играл в Австрия. 178-сантиметровият атакуващ футболист има 21 мача и 9 гола за отбора на Словения до 21 години. Той е неизменима част на националните гарнитури на страната си от 16-годишна възраст. За Словения U16 той има 3 попадения, за отбора до 17 години също толкоз, за националната гарнитура до 19 години пък е вкарал 9 гола.

От август месец Озболт е без контракт, което значи, че Локо Пд няма да има проблем да го притегли, макар че трансферният прозорец у нас затвори. Българските клубове имат право да притеглят свободни сътрудници, в случай че те са били такива преди 6 септември, когато бе крайният период за прехвърляния у нас.
Първа лига 7 кръг, неделя 2 септември  Ботев (Враца) 0:0краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР