Локомотив (Пловдив) е далеч от най-добрите си времена, след като

...
Локомотив (Пловдив) е далеч от най-добрите си времена, след като
Коментари Харесай

Звезди на Локо Пд разпускат в чалготеки

Локомотив (Пловдив) е надалеч от най-хубавите си времена, откакто в последните четири мача не сподели изключително добра игра, инкасирайки три загуби и една победа над Септември (София) с минималното 1:0.
След това „ смърфовете “ отпътуваха на лагер в Говедарци, където последваха победа и проваляне. Триумф над Рилски състезател (Самоков) с 3:0 и загуба от Струмска популярност (Радомир) с 2:3.

След подготовката в Говедарци футболистите получиха отмора в събота, а звездите на отбора взеха решение да се възползват оптимално от нея и да разхлабен в пловдивски чалготеки.

Реабилитираният Дани Кики е бил във вихъра си в известна пловдивска чалготека, написа TribunaPlovdiv.bg, базирайки се на информация от техни читатели. Играчът, който бе отхвърлен от първия тим за две седмици, а по-късно върнат в отбора, е купонясвал до ранните часове на неделя.

Друг футболист на Локомотив – Димо Бакалов, също е бил засечен из пивниците, разпускайки в друга дискотека, само че е напуснал заведението към два часа сутринта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР