Локомотив (Пловдив) е близо до осъществяването на един от най-впечатляващите

...
Локомотив (Пловдив) е близо до осъществяването на един от най-впечатляващите
Коментари Харесай

Локо близо до привличането на Преслав Боруков

Локомотив (Пловдив) е покрай реализирането на един от най-впечатляващите прехвърляния тази зима, оповестява " Мач Телеграф ". От " Лаута " се чака до часове да разгласят привличането на нападателя Преслав Боруков. Ръководството на " смърфовете " е постигнало сделка с сътрудника на футболиста за договор за две години и половина до лятото на 2024 година. Юношата на Левски, който мина през извънредно сполучлив интервал в британския Шефилд Уензди, ще се причисли към новите си съотборници в четвъртък, защото те получиха почивен ден през днешния ден, след края на лагера в Сандански.

Боруков бе желан от треньора Александър Тунчев още до момента в който бе в Етър. 21-годишният софиянец обаче избра да замине за Унгария. С екипа на Залаегерсег софиянецът изигра 4 мача, в които се регистрира с 2 гола и 1 асистенция и общо 147 минути на терена. Преслав обаче реши да приключи контракта си и от 22 октомври е свободен сътрудник. От тогава той тренира самостоятелно, а през зимата организира няколко занимания със Спортист (Своге) поради положителните си връзки с треньора Борислав Кьосев.

Мениджърите на Боруков до последно водеха диалози с клубове от Западна Европа, само че по този начин и не реализираха съглашение преди края на трансферните прозорци в множеството страни.

Идването му на " Лаута " е форсирано от управлението на Локо, откакто стана ясно, че ветеранът Мартин Камбуров е по-близо до решението да спре с дейната си кариера. Очаква се той да го разгласи публично още на следващия ден. Иначе голмайстор №1 в историята на родния шампионат удостовери, че е имало диалози и вид да доиграе сезона в тима на сърцето си.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР