Локомотив (Пд) и Левски ще игрят днес от 14:15 часа

...
Локомотив (Пд) и Левски ще игрят днес от 14:15 часа
Коментари Харесай

Локомотив и Левски ще определят втория преди зимната пауза

Локомотив (Пд) и Левски ще игрят през днешния ден от 14:15 часа в мач, определящ, кой ще зимува на второто място в българския футболен шампионат.

Пловдивчани са на трета позиция с 40 точки и единствено с победа могат да изпреварят днешния си противник. " Сините " няма по какъв начин да се задоволят единствено с тъждество, тъй като при подобен процес ще изгубят движение в борбата за първото място с Лудогорец.

Софиянци,които сега са втори с 42 точки, не играят безапелационно като посетители. " Смърфовете " ще желаят да зарадват ветеранът Георги Илиев, който ще постави завършек на блестящата си кариера с рекордния мач №461 в " групата на майсторите.
Наставникът на " железничарите " Бруно Акрапович няма прблеми със състава. Ален Ожболт е възобновен и ще си партнира с капитана Димитър Илиев. Очаква се Анте Аралица да е запаса.В защита ще работят Езе, Малембана и Алмейда.

Хубчев също разчита на най-хубавото. Бекове ще са Миланов и Горанов, а в центъра Ейолфсон най-вероятно ще ис партнира с Каргас вместо с Рейш. Халфове ще са Райнов и Тиам, а по крилата ще оперират Станислав Иванов и Паулиньо. Атаката ще води голмайсторът Найджъл Робърта, а зад него ще бъде Дени Алар.

Феновете на домакините ще подгреят за дербито с митинг пред общината против проектите да бъде построен стадион " Христо Ботев " с държавни пари. Те упорстват същото да се направи и за техния стадион, с цел да не се разделя градът на две. Президентът на пловдивчани Христо Крушарски изрази оптимизъм за изхода на мача, който ще пропусне заради неотложни задължения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР