Локомотив (Москва) загуби от Ювентус в битка от 4-ия кръг

...
Локомотив (Москва) загуби от Ювентус в битка от 4-ия кръг
Коментари Харесай

Локомотив загуби от Ювентус с 1:2

Локомотив (Москва) загуби от Ювентус в борба от 4-ия кръг на Група " D " на Шампионска лига.

Двубоят на стадион " РЗД Арена " приключи при резултат 1:2.

Точен за домакините беше Миранчук, а за гостите се разписа щатният голаджия Кристиано Роналдо. От УЕФА обаче признаха попадението като такова на Аарън Рамзи, добутал топката в мрежата след мощния изстрел на португалеца.

Преди края на дуела Роналдо бе сменен като подмина Маурицио Сари без да го поздрави.

В продължението на дуела Дъглас Коща оформи крайното 1:2 след ужасно двойно подаване с Гонсало Игуаин.

Италианският хегемон реализира търсения триумф в Москва, който подсигурява прекосяване във етапа на директните елиминации в Шампионска лига.

След загубата на руснаците с 1:2 в Торино, те паднаха с 0:3 вкъщи от Спартак в столичното дерби, след което направиха 1:1 при гостуването си на УФА. Серията от три следващи мача без победа е най-слабата през този сезон за възпитаниците на Юрий Сьомин.

Въпреки това те не разрешиха да бъдат надиграни от Ювентус, само че въпреки всичко отстъпиха пред лична аудитория.

През акцията досега единствено в два случая Юве позволи над 1,5 гола (2:2 с Атлетико Мадрид, 4:3 над Наполи).

Тази вечер това също не бе разрешено.

Локомотив имаше не един и два шанса да стигне до попадение, само че Жоао Марио пропусна две положителни обстановки пред вратата на гостите през първата част.

Той се регистрира и с пропуск малко преди края на мача, а по-късно и блестящата интервенция на вратаря на Юве предотврати попадение във вратата му.

Още в третата минута Роналдо стреля мощно от свободен удар. Топката не бе уловена от вратаря на противника, който я посрещна с ръцете си, само че тя мина под тялото му и се насочи към мрежата.

След като бе минала голлинията с цялостния си размер, Рамзи я добави. Въпреки това от УЕФА признаха гола като маркиран от някогашния футболист на Арсенал.

Само 9 минути по-късно Миранчук изравни. Силен изстрел към вратата на Юве срещна рамката, след което се върна към Миранчук, който нямаше по какъв начин да пропусне, пращайки кълбото в опразнената пред себе си мрежа.

Въпреки десетките положения и за двата отбора, нова смяна в резултата нямаше чак до заключителните мигове на дуела.

В последните секунди на продължението влезлият като запаса Дъглас Коща вкара за 1:2 след положително разиграване с Гонсало Игуаин.

Въпреки успеха на Юве, медиите в Италия сигурно ще извърнат съществено внимание на метода, по който реагира Роналдо сега, в който беше сменен. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР