Локомотив (Москва) спечели с 1:0 гостуването си на Урал в

...
Локомотив (Москва) спечели с 1:0 гостуването си на Урал в
Коментари Харесай

Братята Миранчук подчиниха Урал

Локомотив (Москва) завоюва с 1:0 гостуването си на Урал в последния 30-и кръг от сезона в съветското състезание. Антон Миранчук вкара единственото попадение в 45-ата минута след подаване на брат си Алексей Миранчук. В края голмайсторът за " железничарите " получи червен картон.

Локо финишира втори в крайното класиране и ще взе участие непосредствено в групите на Шампионската лига. Урал, за който до неотдавна игра Николай Димитров, зае 11-о място след серия от три загуби.

Локомотив си обезпечи второто място още в предходния кръг, откакто завоюва дербито против ЦСКА (Москва) с гол от дузпа в последната минута на Алексей Миранчук. Въпреки това, старши треньорът Марко Николич пусна най-силния си състав. Изключението беше отсъствието на Жеферсон Фарфан, само че перуанецът до неотдавна лекуваше контузия и не е подготвен за цялостни 90 минути.

Урал претърпя голямо отчаяние в средата на седмицата, отпадайки от вторидивизионния Химки на полуфиналите в Купата на Русия. По този метод отборът пропусна опцията да се бори за трофея на личния си " Екатеринбург Арена " и да се класира за евротурнирите.

Локомотив стартира по-добре и умерено можеше да поведе още в началните минути, само че Тимур Сулейманов пропусна на празна врата от няколко метра. " Железничарите " имаха съществено превъзходство и закономерно стигнаха до гол в добавеното време на първата част. Негов създател стана Антон Миранчук, който получи пас от брат си Алексей Миранчук и не остави шансове на вратаря Ярослав Годзюр.

След почивката Локо можеше да стигне и до по-убедителен триумф, само че нападателите направиха много пропуски. В добавеното време Антон Миранчук, който към този момент иимаше жълт картон, симулира в противниковото наказателно поле и беше изпъден.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 30 кръг, сряда 22 юли  Урал 0:1краен резулат  Локомотив Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР