Локомотив Москва постигна втора победа над Ница, този път с

...
Локомотив Москва постигна втора победа над Ница, този път с
Коментари Харесай

Локо М окончателно смрази Ница при минус 14

Локомотив Москва реализира втора победа над Ница, този път с 1:0, и се класира за осминафиналите в Лига Европа.

Локомотив завоюва и първия мач във Франция, само че с огромен поврат от 0:2 до 3:2.

В реванша Ница излезе на терена решен да опитва поврат на собствен ред. Независимо от зверския мраз в съветската столица от минус 14 градуса, при който се игра мачът, добре екипираните играчи от френския юг пробваха на собствен ред да стигнат до поврат.

Но шансът не бе на страната на Ница. Марио Балотели в границите на осем минути през първото полувреме тресна гредите на локомотивската врата – на първо време в 11-ата, а след това и в 19-ата минута.

Но до гол стигнаха руснаците. Антон Миранчук бе оставен умерено да центрира топката, той откри Игор Денисов и капитанът на Локомотив откри ъгъла на вратата на Бенитес – 1:0.

Домакините започнаха по-активно второто полувреме, само че двете положителни обстановки, основани първоначално му, бяха избавени от вратаря Бенитес.

В 61-ата минута Плеа сподели, че Ница не се е отказал, само че вратарят Гилиерме отрази с една ръка.

Французите имаха двойно по-голямо владеене на топката – 64:36 %, само че това не попречи на Локомотив още веднъж да обезпокои Бенитес – в първия случай вратарят избави, а във втория топката срещна гредата.

Въпреки безнадеждната обстановка, Ница пробваше до края да стигне най-малко до гол, само че не съумя и загуби мача с 0:1 и общ резултат 2:4.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР