Локомотив (Москва) и ЦСКА (Москва) завършиха 2:2 в драматично столично

...
Локомотив (Москва) и ЦСКА (Москва) завършиха 2:2 в драматично столично
Коментари Харесай

Малко не достигна на Георги Миланов да реши московското дерби

Локомотив (Москва) и ЦСКА (Москва) приключиха 2:2 в трагично столично дерби от 16-ия кръг на съветския хайлайф. Георги Миланов беше на крачка от това да забие надвит гол за “армейците” в последната минута, само че топовният му изстрел профуча единствено на сантиметри над гредата. Българският национал се беше появил като промяна десетина минути по-рано.

ЦСКА водеше с 2:1 до 87-ата минута, само че Мануел Фернандеш съумя да изравни и по този метод да подсигурява, че “железничарите” ще останат на върха и след този кръг. Преди това обаче някогашният футболист на Валенсия пропусна дузпа.

Отборът на Миланов е единствено с една победа в последните пет кръга и остава на 7 точки от водача.

Локо стартира по-добре и в 14-ата минута поведе след попадение на Антон Миранчук. Още до почивката обаче “армейците” реализираха обрата. В 28-ата минута Витиньо заби красиво попадение с шут от въздуха, а в 43-ата Бибрас Натхо съумя да приключи на празна врата.
Моменты первого тайма #ЛокоЦСКА pic.twitter.com/ZSjGwhbwDF
— ПФК ЦСКА Москва (@pfc_cska) November 5, 2017

Само четири минути след началото на втората част младият халф на ЦСКА Хетаг Хосонов си изкара втори жълт картон и сложи своите съотборници в нежеланото състояние да доиграят срещата с човек по-малко.

Независимо от това най-големите заплахите за Локомотив до края пристигнаха след контраатаки. Така в 76-ата минута Джеферсън Фарфан се измъкна самичък против вратаря и беше фаулиран в наказателното поле, само че Игор Акинфеев парира удара на Мануел Фернандеш от бялата точка.

В 87-ата “железничарите” въпреки всичко изравниха, а след пропуща на Георги Миланов имаха отлична опция за победно попадение, само че не съумяха.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 16 кръг, неделя 5 ноември  Локомотив (Москва) 2:2краен резулат  ЦСКА (Москва)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР