Локомотив (Мездра) измъкна 2:1 у дома срещу втория отбор на

...
Локомотив (Мездра) измъкна 2:1 у дома срещу втория отбор на
Коментари Харесай

Локо се измъчи, но подчини Ботев II

Локомотив (Мездра) измъкна 2:1 вкъщи против втория тим на Ботев (Враца) и още веднъж е единствено на три точки от водача Бдин. Дербито на Област Враца е от 14-ия кръг на Северозападната Трета лига. Съседите си поделиха надмощието в по едно полувреме. Първото беше за младите врачани. 
 Ботев II (Враца): Доказваме, че можем, само че би трябвало да отстраним грешките Ботев II (Враца): Доказваме, че можем, само че би трябвало да отстраним грешките
Ивайло Дудушки откри резултата в 26-ата минута с удар от 15 метра. Скоро Радослав Захариев стреля рисково. В 37-ата минута пък Асен Русинов излезе самичък против мездренския пазач Васил Асенов, само че последния опази мрежата си, избивайки топката с крайник. След почивката „ железничарите “ взеха самодейността. Ваньо Иванов центрира отдясно и Ивайло Бояджиев с глава изравни резултата. Малко по-късно Иванов и Васил Калоянов пропуснаха да създадат поврат, разминавайки се с топката. Това въпреки всичко се случи в 69-ата минута, когато 39-годишния Николай Ганчев осъществя с глава след центриране на Бояджиев от корнер. Отлична интервенция на Асенов още веднъж с крайник не разреши на Захариев да изравни резултата в 75-ата минута. Накрая Калоянов шутира от фаул под гредата, само че врачанския пазач Любомир Василев мазета. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР