Локомотив (Горна Оряховица) ще се цели към завръщане в елита

...
Локомотив (Горна Оряховица) ще се цели към завръщане в елита
Коментари Харесай

Треньорът на Локо : Първа лига ще е тема след 2-3 години

Локомотив (Горна Оряховица) ще се цели към завръщане в елита след 2-3 години, съобщи старши треньорът на тима Милчо Сирмов. По думите на експерта идният сезон е временен за отбора от Горна Оряховица, като концепцията на спортно-техническия щаб е да интегрира повече юноши на клуба, които да играят атакуващ футбол.

" За Първа лига ще можем да приказваме след 2-3 години, в случай че се придържаме към авансово начертания проект. Този сезон е временен. Целта е да интегрираме колкото се може повече лични и млади футболисти, които да играят атакуващ и прелъстителен за публиката футбол.

По-важното е, че Локомотив бе съхранен в изискванията на пандемия и строги ограничаващи ограничения, в това число и за стопанската система. От 23 картотекирани футболисти, 10 са в юношеска възраст. От 20 полеви състезатели, 9 са юношите. Отделно две момчета от школата също се готвят с първия тим. Аз, треньорският ми екип и управлението работим с дълготрайна идея за развиване на клуба. Това, което ми е сведено като цели от управлението, е налагането и построяването на лични футболисти, финансово излекуване на клуба, създаване на личен пансион за подрастващи и възстановяване на спортната инфраструктура ", съобщи Милчо Сирмов, представен от клубния уебсайт.

Той призна, че разчита на опитните Владислав Мирчев, Иван Вълчанов и Джунейт Яшар да дадат самочувствие на младите.

" 13 са външните състезатели - 4 от предходната година и 9 новопривлечени през паузата. Фондът за работни заплати е лимитиран с оглед проекта, който прилагаме за финансовото излекуване на клуба. Имената, които са добре познати на футболната общност, са Владислав Мирчев, Иван Вълчанов, Джунейт Яшар. Това са футболисти със стабилен професионален опит, в това число и интернационален. От тях чакам да поведат и да дават самочувствие на дребните. Искам да виждам нападателен Локомотив с ядро от лични футболисти ", сподели още Милчо Сирмов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР