Локомотив (Горна Оряховица) е подал жалба във ФИФА за спиране

...
Локомотив (Горна Оряховица) е подал жалба във ФИФА за спиране
Коментари Харесай

Локомотив е подал жалба във ФИФА срещу Жан Амброуз

Локомотив (Горна Оряховица) е подал тъжба във ФИФА за прекъсване на правата на Жан Амброуз, написа „ Меридиан Мач “. Централният бранител от Хаити не се яви за началото на лятната подготовка на отбора и от клуба не могат да се свържат с него, написа Sporta.bg.

„ Железничарите “ организираха първото си занятие в сряда. Треньорът Александър Димитров получи цялостен картбланш от клубната администрация. Специалистът ще разполага с задоволителен бюджет, с цел да построи конкурентен тим.

На процедура той ще би трябвало да гради нов отбор, защото огромна част от титулярите напуснаха след изпадането от Първа лига. Идеята е да се търсят млади и перспективни български футболисти.

Договорите на Рахави Кифуети, Мартин Кавдански и Николай Банков изтекоха. Софиан Муса, Мохамед Бен Отман и Милен Желев откупиха договорите си. Юлис Ндонг е пред трансфер във френската Лига 2.

Александър Димитров желае да задържи Карл Мадианга и Аристоте Ндонгала. Стефан Цонков и Владислав Узунов са дали обещание да се върнат в отбора, в случай че не си намерят тим в Първа лига. Симеон Мечев е възобновен от травмата си и ще възобнови тренировки. Очаква се нов контракт да бъде препоръчан на Атанас Фиданин.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР