Локо (Сф) приема адаша си от Пловдив в първото железничарско

...
Локо (Сф) приема адаша си от Пловдив в първото железничарско
Коментари Харесай

Локо приема адаша си от Пловдив в непредвидимо дерби

Локо (Сф) приема адаша си от Пловдив в първото железничарско дерби за сезона в Efbet лига. Мачът на стадиона в " Надежда " е тази вечер от 21,15 часа и по традиция се чака с голям интерес.

" Червено-черните " стартираха сезона с домакинска победа над Ботев Враца с 1:0 в първия кръг, до момента в който „ смърфовете ” направиха тъждество 1:1 с градския противник Ботев. И двата отбора имат упоритост за Топ 6 през този сезон, а довечера Локо София ще се опита да се причисли към ЦСКА 1948 като единствените тимове с цялостен актив точки от началото на сезона.

В днешния мач треньорът на Локо Стойчо Стоев ще може да употребява последните си две нови попълнения. Картотеки в БФС получиха Диого Тейшейра и някогашният състезател на Берое Стив Траоре. Последният се трансформира в седмото ново попълнение за Локо това лято. 

В същото време Локо Пд се укрепи с роден защитник в лицето на Ефе Али. Джовани Трупе се причисли към тима след присъединяване си на Gold Cup с тима на Кюрасао, само че лекува травма. Младият футболист на „ черно-белите “ Христо Иванов пък е наблюдаван отклубове от Австрия, Нидерландия и Дания. Под въпрос за мача поради разтежение е капитанът Димитър Илиев.

Главен арбитър на дуела ще бъде международникът ни Никола Попов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР