Локацията на новата база на НАТО в ямболско е превъзходна.

...
Локацията на новата база на НАТО в ямболско е превъзходна.
Коментари Харесай

Кап. Васил Данов: Изостанали сме с въоръжението на армията ни

Локацията на новата база на НАТО в ямболско е превъзходна. Може пребиваващите там при нужда да се трансфорат в бригада. Това разяснява военният специалист ген. Съби Събев в ефира на Нова телевизия.

Доц. Георги Цветков, учител във Военната академия, съобщи: „ Тук става въпрос за създаване на непрекъсната инфраструктура, която може да поема огромни количества хора. ”

Ген. Събев разясни: „ При заплаха те усилват защитата на територията ни. Ако се стигне до боен спор, ще дойдат доста повече хора по районните проекти на НАТО, признати във Вилнюс. Източният фланг на НАТО би трябвало да се укрепи. Русия е съществена опасност за Алианса. ”

Капитан I сан о. з. Васил Данов сподели, че наоколо е и военното пристанище в Бургас. По думите му ни би трябвало най-малко един дивизион ракетни комплекси. „ Изостанали сме с въоръжението и на сухопътните ни войски, и на военноморските ни, и на военновъздушните. ”

„ София е евентуална цел при възможен боен спор. Имаме водещи страни на НАТО в съответните страни при вероятно нахлуване – при нас е Италия ”, сподели доцент Цветков.

Ген. Събев счита, че доста неща би трябвало още да се създадат, трябват ни и дронове и безпилотни самолети.

Доц. Цветков изясни още: „ Производствените графици са извънредно натоварени – в случай че в този момент сключим контракти, можем да чакаме купеното след години. ”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР