Локалните медикаменти са средство на първи избор при болки в

...
Локалните медикаменти са средство на първи избор при болки в
Коментари Харесай

Лекарства за локално лечение на възпалено гърло


Локалните лекарства са средство на първи избор при болки в гърлото. Те се оферират под форма на таблетки за смучене и спрейове.
Използвани вярно при първи признаци, локалните артикули сполучливо повлияват възпалението и болките в гърлото. Те се ползват от 3-4 до 8-10 пъти на ден, според от съответния артикул.

След локалното използване е нужен период от към 20 мин., в който се заобикаля банкет на течности и храни, това може да понижи локалното им деяние.

Benzydamine hydrochloride е едно от най-предпочитаните медикаменти както от пациентите, по този начин и от лекарите. Той има противовъзпалителен, болкоуспокояващ и противогъбичен резултат. Постига високи концентрации във възпалените тъкани, което го прави ефикасен при оромукозните възпаления.

Ефектът се демонстрация в границите на минути и трае 3-4ч. Лекарството е уместно за бременни, кърмачки и деца от нулева възраст. Той повлиява локалните възпаления в гърлото, а в някои случаи и ушните възпаления. Особено подобаващ е за отнасяне на афти и възпалени венци. Benzydamine hydrochloride можем да намерим под форма на таблетки за смучене, спрей и разтвор за жабурене.

Chlorchexidine. Той има необятен антимикробен резултат. Употребата му понижава броя на бактериите в слюнката. Chlorchexidine, освободен от таблетка за смучене се открива в слюнката до 8 часа. Когато се използва за интервал от няколко месеца, резултатът му понижава заради смяна в устната флора.

Свързани публикации.. Мащерка – при проблеми с гърлото и кашлица 0 Как бързо да спрем болката в гърлото? 0 Възпалено гърло – по какъв начин да реагираме навреме? 0

Продължителната му приложимост може да е причина за оцветяване на зъбите. Освен при възпаления в гърлото е подобаващ при афти и след стоматологични процедури. Можем да намерим лекарството под форма на таблетки и спрей.

Tyrotricin . Той спада към групата на локалните антибиотици. Ефективен е при бактериални инфекции в гърлото. Има добра търпимост. Прилага се под формата на таблетка през 2-3ч в продължение на 8-10 дни. Ако е резултатът от него е дребен или липсва се постанова прекъсване на продукта.

Lidocaine/Benzocaine . Те са местни анестетици, блокират чувството за болежка. Най-често се срещат в композиция с някои от гореспоменатите артикули. След използването на таблетка или спрей с местен анестетик се усеща изтръпване и болката понижава. Ефектът трае към 2-3 часа. Подходящи са, когато възпалението протича със мощни болки при преглъщане. 2418
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР