Локализиран е в близост до централна улица в квартала. Но

...
Локализиран е в близост до централна улица в квартала. Но
Коментари Харесай

Какво Се Случва! Ето Защо Слави Е Обграден От Армия Силоваци!

Локализиран е наоколо до централна улица в квартала. Но до него се стига само по частен път, който е заграден с преграда. Участъкът се охранява от пазач в кабинка. Зад бариерата дебне черен мощен джип с тъмни стъкла. От возилото няколко мутри бдят някой да не навлезе в неразрешения от шефа им периметър.

Слави Трифонов, който се изявява като бранител на народа, се движи с брониран джип и 7 души защита. По отношение на числеността на охранителите си, той надминава тогавашните мутри.

Тузарският му дворец в Бояна е издигнат по самостоятелен план. Простира се върху внушителните 1199 кв.м повърхност. За лукса, в който Дългия се шири, излиза наяве още от външната страна на къщата.

Твърди се, че той има и друго тузарско имение, което се намира в петзвездния затворен комплекс „ Делта хил “.

В другия си парцел Дългия също релаксира в лукса на басейни, джакузита и частен кинослаон. Наскоро стана ясно, че той има мезонет за 2,6 милиона лв. в първокласен комплекс на столичния бул. „ България “. Жилището разполага със личен асансьор със специфичен чип. В него има още римска камина, фитнес и джакузи, побиращо 6 души, написа Хот сцена, базирайки се на „ Ретро “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР