Logitech представи MX Brio и MX Brio 705 for Business.

...
Logitech представи MX Brio и MX Brio 705 for Business.
Коментари Харесай

Logitech представя MX Brio, най-усъвършенстваната уеб камера, проектирана за съвременните начини на работа и стрийминг

Logitech показа MX Brio и MX Brio 705 for Business. Това е революционна уеб камера от висок клас за крайни консуматори и компании. Тя е предопределена да отговори на високите условия на взискателни експерти.

MX Brio е най-модерната уеб камера на Logitech до момента. Тя се причислява към екосистемата от артикули Master Series, дружно с MX клавиатури и мишки. Модерната камера ще даде изключителна продуктивност и върхово стрийминг преживяване. Същевременно тя предизвиква качественото съдействие. Тази Ultra HD 4K уеб камера оказва помощ на креативен експерти и разработчици на програмен продукт да усъвършенстват своето виртуално наличие и дейно да споделят резултати и хрумвания.

„ Ние знаем, че потребителите на MX продуктите си сътрудничат и споделят от доста разнообразни работни пространства и се нуждаят от гъвкава уеб камера, предлагаща най-хубавото качество на видео и тон “

Това сподели Анатолий Полянкер, общоприет управител на MX Business в Logitech. „ MX Brio е уеб камерата ни с най-високо качество, предоставяща на потребителя персонализация и неповторима опция да покажат себе си или работата си по допустимо най-хубавия метод. “

MX Brio предлага Ultra HD 4K резолюция. Тя има модернизиран датчик, които са доказателство за непрекъснатите нововъведения на Logitech. Пикселите на MX Brio са 70 % по-големи от тези на Brio 4K, предходната флагманска уеб камера на Logitech, предлагаща ултра-кристално изображение.

Качеството на изображението е надградено с изкуствен интелект. Той усъвършенства автоматизираната промяна на светлината. Резултатът е по-естествено и усъвършенствано изображение въз основа на база данни от лица. В допълнение, проби от лабораторията DXOMARK демонстрират, че MX Brio предлага видео с 2 пъти по-добра видимост на лицето и 2 пъти по-фини елементи на изображението при предизвикателни условия на осветяване спрямо Brio 4K.

Разширените варианти за персонализация разрешават на потребителите тънко да настроят визията си посредством ръчно контролиране на експозицията, нюанса, яркостта, зрителното поле и други благодарение на софтуера Logi Options+, Logi Tune и G HUB

Режимът Show улеснява потребителите в шерването на скици или други физически обекти на бюрата си, като просто наклонят уеб камерата. MX Brio има два бийм микрофона за понижаване на фоновия звук, с цел да се чувате ясно, както и интегрирано капаче за дискретност. Функцията за автоматизирано рамкиране RightSight открива и центрира потребителя, даже когато той се движи. Тя може да бъде задействана посредством Logi Tune за корпоративни клиенти, употребяващи MX Brio 705.

MX Brio 705 for Business, корпоративният plug-and-play модел, е съчетаем с множеството платформи за видеоконференции. Той работи с Chromebook и е сертифициран за Microsoft Teams, Гугъл Meet и Zoom. Това е доста облекчение за ИТ екипи, които оборудват работни станции и домашни офиси за чиновници. В допълнение, ИТ админите могат да актуализират фърмуера и безвредно да отстраняват проблеми за своите хибридни екипи посредством уеб-базираната платформа за ръководство на устройства Logitech Sync.

Подход към устойчивостта

MX Brio изцяло дава отговор на уговорката на Logitech да основава продуктови преживявания, които усъвършенстват живота на хората. Това значи да се вземат поради екологичните и обществени въздействия като част от всяко дизайнерско решение. Както останалите артикули на Logitech, MX Brio е сертифицирана като въглеродно неутрална. Хартиената ѝ опаковка идва от FSC™-сертифицирани гори и други следени източници. Пластмасовите елементи в уеб камерата включват сертифицирана рециклирана пластмаса, която дава втори живот на излязлата от приложимост пластмаса от остаряла потребителска електроника – 82% за цвят Graphite и 75% за Pale Grey.

Цени и наличност

MX Brio е налична в цвят Graphite и Pale Grey от март 2024 година на www.logitech.com и други търговци на дребно на целесъобразна цена от 449 лева

MX Brio 705, налична в цвят Graphite, може да бъде поръчана посредством оторизирани дистрибутори за 489 лева

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР