Logitech обяви своята нова безжична геймърска мишка от G серията

...
Logitech обяви своята нова безжична геймърска мишка от G серията
Коментари Харесай

Logitech започна продажбите на безжичната геймърска мишка G305

Logitech разгласи своята нова безжична геймърска мишка от G серията G305.
Манипулаторът употребява фирмения оптичен датчик HERO с опция за контролиране на резолюцията от 100 до 12 000 dpi. Поддържа се технологията за безжична връзка Logitech Lightspeed, осигуряваща напълно дребни задръжки на сигнала. Подоби параметри до неотдавна бяха присъщи единствено за hi-end компютърните мишки като да вземем за пример G903 или G703.



Logitech G305 е със съразмерен дизайн и е предопределена най-вече за работа с дясната ръка. Това си проличава и от двата бутона в лявата страна на корпуса. Габаритните размери на устройството са 116,6 x 62 x 38 милиметра при тегло към 99 грама. Левият и десният бутон на мишката имат запас от 10 милиона клика.



Производителят акцентира, че технологията Lightspeed обезпечава задръжка при обмена на данни единствено 1 милисекунда. Захранването се реализира от една AA батерия, задоволителна за 250 часа работа. Наличен е пестелив решим със задръжка до 8 милисекунди, при който времето на самостоятелна работа се усилва до девет месеца.

Продажбите на компютърната мишка Logitech G305 стартират в края на месец май. Цената на устройството е $60 . Предлагат се модели с бял и черен цвят на корпуса.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР