Логиката показва, че в ситуация на редица кризи предсрочните избори

...
Логиката показва, че в ситуация на редица кризи предсрочните избори
Коментари Харесай

Балабанов: Казус като Македония ще взриви коалицията

Логиката демонстрира, че в обстановка на редица рецесии предварителните избори не са излаз, това не е държавническо държание. Всички сътрудници се опитваме да се опираме на съдружното съглашение. Докато то се съблюдава се надявам да няма предварителни избори. Това съобщи Станислав Балабанов от Има Такъв Народ в студиото на утринния блок на Нова телевизия.

Според него концепцията на обединението е да се възпротиви на статуквото и да извърши правосъдна промяна. Той отхвърли поддръжката на опозиционни партии да е знак за проблеми в ръководещото болшинство.

“Съжалявам господин Гюров. Той се трансформира в жертва на личните си партийци. Беше повдигнат в последния миг и след това беше отдръпнат. Политическа партия в този месец, в който се бавеше процедурата по издигане на кандидатури за гуверньор на Българска народна банка, показаха няколко индивида като Кристалина Георгиева и Стоян Михов. Това е повода Политическа партия да изискат отпадане на някои критерии за шеф на Българска народна банка ”, разясни Балабанов по проблема с избор на гуверньор на Българска народна банка.

Той беше безапелационен, че Има Такъв Народ ще прояви неизменност и ще номинира още веднъж Любомир Каримански.

Балабанов разяснява скорошните социологически изследвания, съгласно които поддръжката на Има Такъв Народ спада: “В такава обстановка всеки ще има проблеми. Който и да е на власт, ще би трябвало да взима сложни решения. Подкрепата за всяка партия ерозира и аз го приписвам на рецесиите ”.

“Един проблем като Македония ще взриви обединението. В момента се поставя на масата националният интерес ”, безапелационен беше депутатът от Има Такъв Народ.

Той изясни, че Има Такъв Народ е поискала повече места в парламентарните комисии по конституционни и правни въпроси и по бюджет и финанси, тъй като работата на комисиите е била саботирана от липса на кворум.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР