Логично наставникът Делио Роси не остана очарован от показаното от

...
Логично наставникът Делио Роси не остана очарован от показаното от
Коментари Харесай

Делио Роси: На моменти играта ни не върви и това ме притеснява

Логично наставникът Делио Роси не остана удивен от показаното от неговите футболисти в дуела на Левски против Монтана от 1/8-финалите за Купата на България. Столичани завоюваха с 1:0 след автогол, само че не впечатлиха с изявите си.

“Притесняваме, че на моменти играта ни не върви, както би трябвало. Ако тя върви, ще дойдат и головете”, съобщи италианският експерт.

“Тези мачове постоянно са сложни, тъй като се играят пред малко аудитория - продължи Роси. - Освен това дадохме опция на някои нови футболисти, които до момента нямаха толкоз шансове. Трудно е, когато не вкараш втори гол, с който да решиш конфликта. Но този шампионат е точно за това - едни състезатели да получат отмора, а други да се появят в игра. Бяхме мудни, а в доста случаи като обособените звена не бяха близо едно до друго.”

Треньорът на “сините” не пожела да прави съпоставения с миналото дерби против ЦСКА-София, в което тимът му направи надалеч по-силно второ полувреме. Сега Левски към този момент мисли за различен значим двубой - против първенеца Лудогорец. “Ако играем по-добре от тях, ще имаме опция да спечелим”, приключи Делио Роси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР